Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

..............ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ?

Πριν από μέρες άκουσα μια ιστορία για τους ελέφαντες του τσίρκου που από μικρούς τους δένουν από το πόδι σε ένα πασσαλακι και ενώ είναι ενήλικες και το πασσαλακι δεν έχει αλλάξει και θα μπορούσαν να το τσακίσουν με μια κίνηση αυτοί μένουν εκεί έχοντας δεχτεί απόλυτα την αιχμαλωσία τους.
Δεν με τρομάζει τίποτα από όσα ακούω και βιώνω αυτές τις μέρες όσο αυτό το αναθεματισμένο πασσαλακι που ανακάλυψα και στο δικό μου πόδι!


7 σχόλια:

  1. Πολλές καλημέρες.Αφόυ το συνηδειτοποίησεσ δωστου μια κλωτσια να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ελέφαντας μπορεί και να βρεί την δύναμη να το σπάσει..εμείς δεν θα την βρούμε ποτέ! είμαστε πολύ καλά υποδουλωμένοι στο σύστημα...

    Δεν μπορώ ούτε καλημέρα να ευχηθώ πια...γιατι δεν είναι.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ότι δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να το κλοτσήσουμε είναι ότι ξέρουμε πολύ καλά τι θα συμβεί όταν θα το κάνουμε όμως κοντεύει η ώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nelaki, το σημαντικό είναι πως το συνειδητοποίησες! Άλλοι δεν το έχουν κάνει ούτε αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέλη μου, πολύ πικρό να βλέπουμε πια καθαρά τον πάσσαλο στον οποίο υποδουλώσαμε τις συνειδήσεις μας,αλλά θεωρώ οτι απο την στιγμή που έχουμε πλέον την καθαρή ματιά να το δούμε μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε να λυτρωθούμε απ αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα πια...Δεν μας υπολογιζει κανεις .Χαθηκε καθε αξια και αρχιζει και χανεται και η πιστη μεσα μου ,η πιστη οτι κατι μπορει να αλαξει!Ας μας λυπηθει ο Θεος να μην ζησουμε αλλες τετοιες στιγμες!Μπορει να μην υπαρχει δικαιοσυνη υπαρχει Θεια Δικη ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Η ΤΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή