Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω και ενώ στην αρχή του ζυμώματος άρχισα να απογοητεύομαι ότι αυτό το πράμα δεν θα γίνει ποτέ σαν ζυμαράκι........ τελικά έγινε(χαχαχχα).
Το περισσότερο το έβαλα σε ζελατίνη και το άφησα στο ψυγείο να χαλαρώσει ως αύριο αλλά κράτησα λίγο στο οποίο έριξα χρώμα ζαχαροπλαστικής και έκανα δυο τριανταφυλλάκια για δοκιμή.
Είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτά.
Πως σας φαίνονται?
Υπέροχαααα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνεράιδα και να φανταστείς ότι είμαι σε αυστηρή δίαιτα!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτή η μυρωδιά της βανίλιας με πέθανε.
Χχαχαχχαχαχ
Πάρα πολύ όμορφα μπράβο και πάλι!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠανέμορφα! Μοιάζουν αληθινά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο σου!
Πολύ πετυχημένα! Να μας δείξεις τι θα κάνεις και με την υπόλοιπη ζαχαρόπαστα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟλύ ωραία σου έγιναν τα λουλουδάκια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟμως δεν χρειάζεται να την βάλεις στο ψυγειο τη ζαχαρόπαστα (ειναι απαγορευτικό !!). Θα σου σκληρήνει πολυ.
Πρεπει να την αφήσεις εξω τυλιγμένη πολυ καλά σε μεβράνη. Στο λέω γιατι κανω κι εγώ τη ζαχαροπαστα απο της ''Συνταγές της Παρέας''.
Μπορείς να διαβάσεις και κάποιες πληροφορίες οδήγιες που δίνονται απο site.
Marion ευχαριστώ για την συμβουλή νόμιζα ότι διατηρήται στο ψυγείο αν τη θέλεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.
ΑπάντησηΔιαγραφήNeli παρακαλώ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιάβασε προσεκτικά τις οδηγίες στο site των Συνταγών της παρέας. Θα σε βοηθησει πολυ και για μετά που θα θελησεις να καλύψεις κάποια τούρτα με την ζαχαρόπαστα.
Διατηρείται εκτος ψυγειου. Αν το έχεις καλά τυλιγμένο με την μεμβράνη δεν εχει προβλημα. Εμενα την τελευταια φορα την ειχα 15 μερες.
Καλές δημιουργίες!
Thanks for your visits !! Your blog is fantastic!! Sorry but my inglish its not very well :):)
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν είναι πολύ ωραίο σαν υλικό; Πλάκα έχει να παίζεις με ζαχαροπαστα. Εγώ την έχω φυλλάξει (εκτός ψυγείου) σε μεμβράνη για μήνες και δεν παθαίνει τίποτα. Αν νομίζεις ότι σκλήρυνε λόγω πολυκαιρισμού, λίγες σταγόνες νερού και ένα καλό ζύμωμα, την επαναφέρει σε πολύ καλή κατάσταση.
ΑπάντησηΔιαγραφή